Hopp til innhold

Zoom

Zoom er en av verdens største tilbydere av videotjenester. Med et utrolig vennlig brukergrensesnitt er tjenesten enkel å ta i bruk. Integrasjon med andre systemer gir effektivitet og arbeidsflyt, og kontinuerlig utvikling og oppgradering garanterer sikkerhet og møter uten forstyrrelser 

Vi tilbyr våre kunder å kjøpe Zoom lisenser enkelt fra oss. Vi bistår gjennom deres kjøpsprosess og svarer på spørsmål.

KJØP  |  BOOK DEMO  |  Kontakt salg

Videomøter og samhandling

Zoom er tilrettelagt en digital og moderne arbeidsdag der alt går i ett, og gjerne i høyt tempo. Tjenesten gjør det enkelt å komme i gang med, eller forbedre, videomøter og digital samhandling innad i bedriften, og ut til samarbeidspartnere og kunder. Plattformen lar deg bli med på møter fra hvor som helst, enten gjennom klient på datamaskin, mobil-app eller hvilken som helst nettleser.

HD lyd og bilde
Kvalitet på lyd og bilde er essensielt for å holde gode møter over video. Zoom kan brukes i kombinasjon med videoutstyr av ypperste klasse, og sørger for at den du møter med både ser og hører deg så godt som overhode mulig.  

Virtuelle bakgrunner
Virtuelle bakgrunner med Zoom lar deg holde møtet ryddig og profesjonelt uansett hvor du befinner deg. For mange av oss gjennomføres ikke møtene alltid fra et møterom, men kanskje fra en cafe, i bilen, eller hjemme i stua. Zoom har unike funksjoner for å tilpasse bakgrunnen, som en greenscreen, og på den måten kan dere holde fokus på det relevante for møtet og unngår støy.

Opptak av møter

I selv et kort møte er det mye som blir sagt, mange gode poeng, og flere beslutninger som tas. Det er ikke alltid slik at man rekker å notere seg alt dette og noe blir garantert glemt. Zoom lar deg enkelt gjøre opptak av møtene dine så du i ettertid kan gå tilbake og finne det du lurer på. Denne funksjonen gir også verdi da møtene kan deles med de som ikke hadde mulighet til å være tilstede.

Delingsverktøy under møter
For mer effektive og interaktive møter kan flere personer dele innhold samtidig. Dette gjør det enklere å poengtere meninger og se sammenhenger. 

Integrering til kalender

Zoom kan integreres med de fleste kalendere. Du kan enkelt starte møter direkte fra kalenderen fra Outlook, Google eller iCal. 

Chat med søkbar historie 
Zoom kommer med egen klient for å chatte. Her kan du både ha samtaler med enkeltpersoner og større arbeidsgrupper. Gjennom chatten kan du enkelt kalle inn til møter eller starte konferanser med de relevante deltakerne i gruppen, kun med noen få tastetrykk. 

 

Webinar og konferanse

Dette er et område der Zoom skiller seg spesielt fra alternativene. Zoom tilrettelegger for å holde større møter, konferanser og webinarer med opptil 100 deltakere på video og 10.000 deltakere ellers. 

Zoom har gjort registrering enkelt da du kan skape tilpassede registreringsskjemaer, for eksempel med bruk av virksomhetens mail, og knytte dette opp til allerede eksisterende CRM systemer.

Med funksjoner som virtuell håndsopprekning, poll, Q&A, og deling av innhold som video og bilde er det få løsninger som er bedre en Zoom for konferanse. 

Zoom lar deg streame direkte til sosiale kanaler som Facebook Live, YouTube Live, eller egentilpassede oppsett. 

Du kan øke verdiene av dine webinarer med opptak som kan ses on-demand i ettertid eller legge opp til gjentakende eventer for å holde flyten kontinuerlig og ikke miste moment. 

Seminar-verten har full autoritet over eventet og kan gi deltakere rettigheter til video og lyd. På denne måten har du full kontroll og unngår forstyrrelser. 

I ettertid av eventet får du full rapport med oversikt over registrerte, deltakere, poll-statistikk, deltakerengasjement og Q&A historie. 

Ønsker du å vite mer om hvordan Zoom kan fungere for din virksomhet? 

Ta kontakt gjennom skjema nedenfor, eller kontakt Sebastian Lotherington Lønne
på 926 99 148