Hopp til innhold

Virtuelle møterom (VMR)

Skalerbar videoplattform: VMR (Virtual Meeting Rooms)

Generelt

Et VMR er ditt og dine ansattes personlige videomøterom der alle kan delta, uansett teknologi og “device”. Dette er enkelt å bruke, samt at det er enkelt å se og administrere deltakere. Når alle er “inne i rommet” kan man enkelt låse det virtuelle møterommet ditt, ellers kan rommet alltid være låst, der man angir PIN-koder for verter og gjester.


Deling og presentering

Presentasjoner og applikasjonsvinduer deles med resten av møterommet enkelt i plattformen uavhengig av plattform eller enhet. I tillegg integrerer man enkelt arbeidskalenderen sin der det bare er å legge til VMRs tilknytningsdetaljer til kalenderinviterte med ett klikk. 
Samhandling og et moderne grensesnitt

Et VMR støtter også gruppechat for brukere som blir med via stasjonær pc, mobil eller webklient. For å bli med via mobil eller nettbrett er det en egen dedikert “mobilapp” som muliggjør profesjonell videokonferanse fra hvilken som helst enhet via applikasjonen. 


Sikkerhet

I tillegg er plattformen til Pexip designet for å oppfylle sikkerhets- og personvernkravene til moderne virksomheter. Inkluderer avanserte sikkerhetstiltak for å holde all selskapsinformasjon privat.  


Streaming

For kunder som er interessert i løsninger for streaming, så kan live streaming og innspilling gjøres direkte fra et VMR til en rekke støttede tredjeparts streamingplattformer via Pexip’s RTMP-streamingintegrasjon.

 

KJØP  |  BOOK DEMO  |  Kontakt salg