Hopp til innhold

Pexip

Videokommunikasjon slik det burde være. Med Pexip kan alle delta uavhengig av hva de har av utstyr og tjenester fra før. Bli sett, hørt og inkludert med Pexip!


Funksjonalitet


Løsninger for alle enheter og plattformer. Interoperabilitet.

Gode interoperabilitets løsninger med de mest brukte verktøyene som Microsoft Teams, Google Hangouts, Cisco Webex mm. Det betyr f.eks. at en Pexip bruker eller et videosystem/videorom enkelt kan delta i et Teams møte dersom det er ønskelig. 

Trygg og sikker

Dette kan være på mange ulike nivåer. For en bruker kan vi nevne at det er lett å “låse døren” til sitt virtuelle møterom når alle er på plass, eller man kan sette pinkoder osv. I tillegg er Pexip ISO sertifisert. Dette gjør at man aldri vil få uvedkommende gjester eller bli overvåket el. 

God kvalitet på lyd og bilde over hele verden.

Video er ikke nødvendigvis helt trivielt. Det finnes mange ulike løsninger der ute og ikke minst mange forskjellige enheter og nettverk som ulike brukere ønsker å benytte til å koble seg til møter. Pexip har både noder rundt omkring i verden og en underliggende teknologi som sikrer at alle brukere får så optimal kvalitet som er mulig fra der de måtte befinne seg. De får stadig veldig gode tilbakemeldinger og skryt for kvaliteten sin.

Prøv Pexip kostnadsfritt i 30 dager

Vi tilbyr 30 dagers gratis utprøving av den norske videotjenesten Pexip + hjelp når som helst mellom 08.00 og 20.00 alle dager hele uken. Ingen binding eller servicekostnad før du eventuelt velger å fortsette etter prøveperioden. 

Registrer deg i skjemaet under. Vi trenger følgende for å sette opp din trial: navn, email, telefonnummer, firmanavn og antall brukere. 

Tilleggsinformasjon: firmanavn og antall brukere skrives inn i tekstboksen.