Om oss

Communitech.no er Norges neste store nettsted innen videotjenester og videomøterom. Vårt mål er å hjelpe alle virksomheter med å finne den videoløsningen som passer best basert på deres bruksmønster og behov, både når det gjelder valg av videotjeneste og oppsett av videosystem for møterom. 

Communitech består at et sterkt team som har jobbet med videomøter og samhandling i flere tiår. Hos oss finner du personer som har jobbet for Tandberg, Cisco, Kinly og Pexip og har lang erfaring med hva som skal til for å lykkes med videomøter - både med videotjenester, som Microsoft Teams, Zoom, Pexip, Google Meet, og riktig videosystem på møterommene. Vi skal ikke nødvendigvis være størst, men bransjens beste aktør og rådgiver innen vårt felt. Vi er her for å gjøre din arbeidsdag og handel litt enklere.

Ofte opplever kunden at de tradisjonelle aktørene på markedet kan være dyre og kompliserte å handle av. Det kan bli et stort prosjekt ut av selv et relativt enkelt møterom. Vi fokuserer på å hjelpe dere å finne den løsningen som gir dere mest verdi for pengene samtidig som vi ønsker å gjøre det enkelt for dere å handle fra oss. Vi tilbyr derfor ferdige møteromspakker gjennom vår nettbutikk som er skreddersydd for de ulike videotjenestene.

Et element som ofte gjør det kostbart å sette opp møterommet er dyr installasjon. Med våre møreromspakker og installasjonsvideoer legger vi opp til at du kan gjøre dette selv. Om dere ikke ønsker å gjøre det selv har vi selvsagt også installasjonspartnere som kan hjelpe.

Communitech vil gi deg en rekke små filmer om videomøtetjenester og møteromsløsninger. Inspirerende tips, gode løsninger eller en bekreftelse av noe du allerede visste. Vi ønsker å være en inspirasjonskilde til det å holde og gjennomføre produktive møter og videomøter. 

Bak konseptet Communitech står flere gründere:

  • Martin Lønne - 20 års erfaring innen videotjenester og videorom
  • Patrik Forsberg - 20 års erfaring innen videotjenester og videorom
  • Mads Høyby - 20 års erfaring innen utvikling av software og hardware