Hopp til innhold

Om oss

Din videospesialist

Communitech er din videospesialist. Vårt mål er å hjelpe alle virksomheter med å finne den videoløsningen som passer best basert på deres bruksmønster og behov, både når det gjelder valg av video- og ringeplattform, samt utstyr til disse plattformene.

Sterkt team

Communitech består at et sterkt team som har jobbet med videomøter og samhandling i flere tiår. Hos oss finner du personer som har jobbet for Tandberg, Cisco, Kinly og Pexip. Vi har lang erfaring med hva som skal til for å lykkes med videomøter - både med videotjenester, som Microsoft Teams, Zoom, Pexip, Google Meet, og riktig videosystem på møterommene. Vi skal ikke nødvendigvis være størst, men bransjens beste aktør og rådgiver innen vårt felt. Vi er her for å gjøre din arbeidsdag og handel litt enklere.

Forenkle kjøps- og salgsprosess

Ofte opplever kunden at de tradisjonelle aktørene på markedet kan være dyre og kompliserte å handle av. Det kan bli et stort prosjekt ut av selv et relativt enkelt møterom eller lignende. Vi fokuserer på å hjelpe dere å finne den løsningen som gir dere mest verdi for pengene samtidig som vi ønsker å gjøre det enkelt for kundene våres å handle fra oss. Vi tilbyr derfor kjøp av slike løsninger direkte på nett.

Sett opp selv: "plug n play"

Et element som ofte gjør det kostbart å sette opp møterommet er dyr installasjon. Med våre enkle løsninger og møteromspakker legger vi opp til at du kan gjøre dette selv. Vi tilbyr selvsagt installasjon om det skulle være ønskelig. 

Inspirasjonskilde

Vi ønsker å være en inspirasjonskilde til det å holde og gjennomføre produktive møter og videomøter. 

Grunnleggere Communitech:

  • Martin Lønne - 20 års erfaring innen videotjenester og videorom
  • Patrik Forsberg - 20 års erfaring innen videotjenester og videorom
  • Mads Høyby - 20 års erfaring innen utvikling av software og hardware