Hopp til innhold
Pexip - Norges svar på videokommunikasjon

Pexip - Norges svar på videokommunikasjon

Videomøter er i vinden. I begynnelsen av mars fikk hele Norge et plutselig behov for å kommunisere digitalt da det ble lagt restriksjoner i tråd med Covid-19 pandemien. Et selskap som virkelig har bidratt under den nasjonale dugnaden er det Norske selskapet, Pexip. Kanskje du har sett Erna bruke det til å adressere situasjonen, Norwegian holde pressekonferanser eller pratet med en bekjent fra hjemmekontoret. 

Hvorfor Pexip?

Menneskene bak selskapet så en mangel på tilbudssiden av virtuelle videokommunikasjonstjenester. Det fantes store og veletablerte tilbydere, men deres tjenester hadde sine mangler som restriksjoner på hvilke andre tjenester man kunne kommunisere med og mangelfull sikkerhet. Dette var noe Pexip ønsket å endre på. Med fokus på å utvikle en plattform som forenkler videokommunikasjon ved å fjerne restriksjoner og sperrer mellom selskaper og plattformer, lar Pexip alle bli hørt, sett og inkludert. Videomøter skal være tids- og kostnadseffektivt, I tillegg skal  kommunikasjonen  være minst like god som i et fysisk møte. Da må det tilrettelegges for god flyt og forsikres at alt fungerer når det skal, som det skal.  

Hvem er Pexip?

Den virtuelle møteromsplattformen til Pexip er utviklet av nytenkende norske hoder med lang erfaring fra videokommunikasjonsbransjen. Deres hovedfokus var, og er, å lage en klient som garanterer interoperabilitet, dette vil si at uansett hvilke plattform de andre møtedeltakerne benytter kan alle snakke med Pexip, enten om det er fra Microsoft Teams, Zoom, Skype for Business, Google Meet, telefon eller bare en standard nettleser.     

Hvorfor velger vi Pexip?

Vi i Communitech er stolte av å ha et tett og kjært samarbeid med Pexip. Slik vi ser det er Pexip tjenesten som passer til absolutt alle selskap og enkeltpersoner, uansett hvordan en jobber. Da tjenesten fungerer fra hvilken som helst enhet og lar deg snakke med hvem som helst uavhengig av deres plattform. Med god integrasjon mot de aller fleste arbeidsverktøy er det lett og benytte og lar brukeren effektivisere arbeidsdagen betydelig.

Pexip som et virtuelt møterom gjennom nettleseren på laptop, eller mobilappen er perfekt for enkeltpersoner som snakker med mange forskjellige bedrifter i løpet av en dag. Samtidig passer tjenesten like bra for store selskaper med gode integrasjoner mot deres stasjonære møteromsutstyr.    

Les mer om tjenesten her: Pexip

Forrige artikkel Hold flyten med videomøter